Maak een afspraak     Bel ons op 03/488.34.15   Nieuws  Over ons 

Strak en Sportief


Een wagen ontworpen voor de echte wereld.

Vanbinnen en vanbuiten overdacht en opnieuw ontworpen, is de Honda Civic gemaakt om in te rijden, maar met veel meer mogelijkheden. Hij is flexibel en past zich graag en makkelijk aan uw wensen en behoeften aan.

Meer vermogen


Ze zijn lichter en efficiënter, deze nieuwe generatie motoren.
 
Onze nieuwste Civic levert de prestaties die bij zijn sportieve looks passen. U kunt kiezen uit twee verfijnde benzinemotoren - de krachtige 182 pk 1.5 VTEC Turbo en de 126 pk 1.0 VTEC Turbo - en de volledig nieuwe, pittige 120 pk 1.6 i-DTEC dieselmotor. Welke u ook kiest, er staat u een opwindende rijervaring te wachten.
 
Voordelig rijden
Ontworpen om een maximaal vermogen te leveren vanuit een kleine capaciteit, beschikken ze beide over onze Earth Dreams Technologie, die een perfect evenwicht biedt tussen sportieve prestaties en zuinigheid. Ze bieden een hoog sensatieniveau en een laag brandstofverbruik.
U kunt de kofferruimte van de Civic heel makkelijk zo indelen dat u er spullen in alle soorten en maten kwijt kunt.

Het zicht van binnenuit

 
De sportieve ervaring gaat binnen verder met designaccenten zoals verlichte digitale snelheidsmeter, lichtmetalen pedalen en het lederen stuurwiel. Deze omgeving is ook ontworpen met oog voor comfort, met een royale beenruimte, zachte kwaliteitsmaterialen en luxueuze zetels.
 
 
Meer kofferruite
 
De veelzijdige 60:40 deelbare en neerklapbare achterbank vergroot de bagageruimte van de Civic. In combinatie met de brede achterklep - die het in- en uitladen een stuk makkelijker maakt - zorgt dit voor een ongekend royale laadruimte.
De bestuurdersruimte is perfect ingedeeld voor alle rijomstandigheden. Vanuit deze positie biedt de Civic uitstekene feedback en controle, zodat u geniet van een aangename sportieve rijervaring.

Een extra veilig gevoel

 
Honda SENSING is een geavanceerd veiligheidspack dat u en uw passagiers veilig op de weg houdt.
Botsing- en letselbeperkend remsysteem (Collision Mitigation Braking System)
 
Als er een aanrijding met een voertuig of een voetganger dreigt, waarschuwt het CMBS voor het gevaar en verlaagt het de snelheid om de ernst van de aanrijding te beperken.
Waarschuwingssysteem verlaten rijbaan (LDW)
 
Als de auto van zijn rijstrook afwijkt zonder richting aan te geven, wordt u hoorbaar en zichtbaar gewaarschuwd, zodat u zich bewust wordt van de situatie.
Rijstrookassistentie (LKAS)
 
Rijstrookassistentie helpt u in het midden van uw rijstrook te blijven. U hoeft minder stuurcorrecties uit te oefenen en dat rijdt een stuk meer ontspannen op de snelweg.
Rijwegassistentie (RDM)
 
Een op de voorruit bevestigde camera neemt waar of de wagen van de weg dreigt te geraken en maakt gebruik van elektronische stuurbekrachtiging om subtiele correcties toe te passen om uw wagen op de weg te houden. In bepaalde omstandigheden kan het systeem ook remdruk uitoefenen.
Verkeersbordherkenning
 
Het systeem voor verkeersbordherkenning herkent verkeersborden en geeft deze informatie weer op het scherm van de boordcomputer. Er kunnen twee verkeersborden tegelijkertijd worden weergegeven.
Intelligente adaptieve snelheidsregeling (ACC)
 
Dit systeem detecteert wanneer een voertuig op een aangrenzende rijstrook voor u zal invoegen, om de snelheid van uw Civic op voorhand aan te passen. Het helpt u ook de afstand tussen u en de wagen voor u te handhaven zodat u uw snelheid niet hoeft aan te passen.
Adaptieve snelheidsregelaar (ACC) met automatisch volgen bij lage snelheid
 
Deze functie handhaaft een ingestelde kruissnelheid en volgafstand ten opzichte van het voertuig ervoor. Als het gedetecteerde voertuig tot stilstand komt, brengt het systeem uw Civic tot stilstand zonder dat u het rempedaal hoeft te bedienen. U hoeft alleen maar het gaspedaal in te drukken om opnieuw normaal te gaan rijden.

 Bel ons 03/488.34.15  of stuur een mail naar honda.theys.lier@skynet.be. Privacy statement