Maak een afspraak     Bel ons op 03/488.34.15   Nieuws  Over ons 

Volledige betrokkenheid

 
U zult zich één voelen met de Civic 4-deurs. 
 
Zijn strakke en sportieve design is een unieke combinatie van krachtige sculpturale lijnen en vloeiende rondingen; en dat is alleen nog maar de buitenkant. Vanbinnen is de nieuwe Civic 4-deurs licht en ruim, met een weldaad aan kwaliteit en comfort.

Het vermogen om te presteren

 
Onze motor van de nieuwe generatie geeft rijden een nieuwe dimensie.
 
De Civic 4-deurs is voorzien van een vernieuwd wielophangingssysteem en is het perfecte evenwicht tussen een sportieve bestuurbaarheid en comfortabel rijden. De volledig nieuwe 1.5 i-VTEC Turbo- motor is beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een 7-traps CVT-automaat. Daarnaast is de geoptimaliseerde nieuwe 1.6 i-DTEC dieselmotor beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of met een revolutionaire 9-traps automaat.

Meer dan een gevoel 

 
Met elkaar verweven sculpturale lijnen vallen vloeiend samen in één perfecte vorm.
Het interieur van de Civic 4-deurs omhult u met zacht aanvoelende kwaliteitsmaterialen voor puur comfort. Zijn stoelen geven u de juiste steun en het brede dashboard heeft dezelfde vloeiende lijnen als de buitenkant. Deze auto biedt een heleboel bewegingsruimte.
 
 
Tijd voor actie
 
De sportieve bestuurdersruimte van de Civic 4-deurs is speciaal ontworpen om u een prettige rijervaring te bieden. Elk detail is ergonomisch vormgegeven zodat u alles stevig onder controle houdt.
De binnenkant van de Civic 4-deurs is net zo verfijnd als de buitenkant.
De kofferbak biedt u alle ruimte die u nodig heeft. De neerklapbare achterbank zorgt voor nog meer flexibiliteit die je ook als extra bagageruimte kunt gebruiken.

Een extra veilig gevoel

 
Honda SENSING is een geavanceerd veiligheidspack dat u en uw passagiers veilig op de weg houdt.
Botsing- en letselbeperkend remsysteem (Collision Mitigation Braking System)
 
Als er een aanrijding met een voertuig of een voetganger dreigt, waarschuwt het CMBS voor het gevaar en verlaagt het de snelheid om de ernst van de aanrijding te beperken.
Waarschuwingssysteem verlaten rijbaan (LDW)
 
Als de auto van zijn rijstrook afwijkt zonder richting aan te geven, wordt u hoorbaar en zichtbaar gewaarschuwd, zodat u zich bewust wordt van de situatie.
Rijwegassistentie (RDM)
 
Een op de voorruit bevestigde camera neemt waar of de wagen van de weg dreigt te geraken en maakt gebruik van elektronische stuurbekrachtiging om subtiele correcties toe te passen om uw wagen op de weg te houden. In bepaalde omstandigheden kan het systeem ook remdruk uitoefenen.
Rijstrookassistentie (LKAS)
 
Rijstrookassistentie helpt u in het midden van uw rijstrook te blijven. U hoeft minder stuurcorrecties uit te oefenen en dat rijdt een stuk meer ontspannen op de snelweg.
Verkeersbordherkenning
 
Het systeem voor verkeersbordherkenning herkent verkeersborden en geeft deze informatie weer op het scherm van de boordcomputer. Er kunnen twee verkeersborden tegelijkertijd worden weergegeven.
Intelligente snelheidsbegrenzer
 
Combineert op slimme wijze de bestaande instelbare snelheids snelheidsbegrenzer met de verkeersbordherkenning om de topsnelheid automatisch af te stemmen op de maximaal toegestane snelheid die de verkeersbordherkenning waarneemt.
Intelligente adaptieve snelheidsregeling (ACC)
 
Dit systeem detecteert wanneer een voertuig op een aangrenzende rijstrook voor u zal invoegen, om de snelheid van uw Civic op voorhand aan te passen. Het helpt u ook de afstand tussen u en de wagen voor u te handhaven zodat u uw snelheid niet hoeft aan te passen.
Adaptieve snelheidsregelaar (ACC) met automatisch volgen bij lage snelheid
 
Deze functie handhaaft een ingestelde kruissnelheid en volgafstand ten opzichte van het voertuig ervoor. Als het gedetecteerde voertuig tot stilstand komt, brengt het systeem uw Civic tot stilstand zonder dat u het rempedaal hoeft te bedienen. U hoeft alleen maar het gaspedaal in te drukken om opnieuw normaal te gaan rijden.

 Bel ons 03/488.34.15  of stuur een mail naar honda.theys.lier@skynet.be. Privacy statement