Maak een afspraak     Bel ons op 03/488.34.15   Nieuws  Over ons 

De schoonheid van de Jazz


Persoonlijk ontwerp
 
Het gloednieuwe Jazz-gamma is er, voorzien van een gesofistikeerde e:HEV hybride motor met dynamische en morderne looks. Hij is ruim vanbinnen en compact vanbuiten, en dus echt de complete, slimme auto. Kies tussen de gesofistikeerde en stijlvolle Jazz hatchback of de nieuwe sportieve Jazz Crosstar met zijn SUV-design beschikbaar in een selectie nieuwe carrosseriekleuren, waaronder ook de two-tone opties.

Design

De geheel nieuwe Jazz
De nieuwe Jazz serie is ontworpen met een strak, naadloos profiel dat aërodynamisch efficiënt en moeiteloos stijlvol is. Elk detail geeft de Jazz een slimme, eigentijdse uitstraling en een unieke persoonlijkheid.
Een nieuw perspectief
De gloednieuwe Jazz en Jazz Crosstar bieden u een panoramisch uitzicht op de weg. Zodat de bestuurder een echte breedbeeldbelevenis krijgt. Dit verbeterde zicht geeft niet alleen een vertouwde rijpositie, maar ook een echt veiligheidsgevoel.
Woonkamer
Onze gevierde en unieke Magic Seats bieden u veelzijdigheid op het moment dat u het nodig heeft, zodat u talrijke instellingen kunt configureren om meer bagage te kunnen meenenmen. De bekleding van de Jazz Crosstar is waterbestendig, wat betekent dat hij de schokken van uw actieve levenstijl kan opvangen.
Wijd open
Het verplaatsen van grote voorwerpen is geen probleem voor deze Jazz, omdat hij een enorme bagageruimte heeft als de Magic Seats achteraan plat worden gevouwen. Deze ingenieuze configuratie vergroot de ruimte en de veelzijdigheid om een lading van verschillende vormen en maten op te vangen.
Jazz Crosstar: Schoonheid in detail
Nieuw in de line-up is de Jazz Crosstar. Deze is ontwikkeld met het oog op een dynamische, actieve levensstijl en heeft een stoere, gespierde stijl met een kenmerkende grill, slanke, geïntegreerde dakrails en een verhoogde rijhoogte voor een betere toegang en een indrukwekkend zicht op de baan voor zich.
Touchscreentechnologie
De nieuwe Jazz serie verbindt u naadloos met uw wereld met onze nieuwste infotainment technologie. Uiteraard wordt DAB digitale radio meegeleverd om u de breedste keuze aan zenders te bieden, terwijl het nieuwe 9" touchscreen voorzien is van een vertrouwd, smartphone-stijl display en gebruiksvriendelijkheid met Android Auto en Apple Carplay integratie.
Begin maar met "OK Honda"
De stem geactiveerde Honda Personal Assistant kan een natuurlijk gesprek met u voeren met behulp van contextueel begrip om te leren hoe u relevante aanbevelingen kunt doen. Dus als u het weer wilt controleren, uw favoriete muziek wilt vinden of een restaurant wilt kiezen, dan is het altijd mogelijk om u te helpen.
My Honda+
U kunt altijd en overal verbinding maken met uw Jazz via onze My Honda+ app waarmee u onder andere de auto kunt vergrendelen of ontgrendelen en bestemmingen naar het navigatiesysteem kunt sturen.

Prestaties

Één aandrijflijn met verschillende persoonlijkheden.
Overal leuk, met een soepele en naadloze Direct Drive; hij bootst zelfs het geluid van schakelen na, zodat u ook het gevoel van schakelen kunt ervaren.
e:HEV-technologie
Onze volgende generatie e:HEV Hybride technologie zorgt voor een dynamische, geëlektrificieerde rijervaring die de nieuwe Jazz serie hoge prestaties en zuinigheid met een lage uitstoot geeft. Deze geavanceerde technologie maakt de nieuwe Jazz relevanter dan ooit in de huidige rijomgeving.
Elektrische aandrijving
In deze modus draait u 100% op soepele, stille elektrisch energie. Hij reageert bijvoorbeeld onmiddelijk wanneer u vanuit stilstand vertrekt.
Hybride aandrijving
Hybride aandrijving is wanneer de benzinemotor en de elektromotor samen zorgen voor optimale kracht en zuinigheid, bijvoorbeeld bij het accelereren of  het inhalen.
Motoraandrijving
De motoraandrijving vindt plaats tijdens rijden met een hoger toerental voor een langere tijd. In deze situatie is de benzinemotor het meest efficënt in het aandrijven van de auto.
Intelligente adaptieve snelheidsregeling (ACC)
 
Dit systeem detecteert wanneer een voertuig op een aangrenzende rijstrook voor u zal invoegen, om de snelheid van uw Jazz op voorhand aan te passen. Het helpt u ook de afstand tussen u en de wagen voor u te handhaven zodat u uw snelheid niet hoeft aan te passen.
Rijwegassistentie (RDM)
 
Een op de voorruit bevestigde camera neemt waar of de wagen van de weg dreigt te geraken en maakt gebruik van elektronische stuurbekrachtiging om subtiele correcties toe te passen om uw wagen op de weg te houden. In bepaalde omstandigheden kan het systeem ook remdruk uitoefenen.
Botsing- en letselbeperkend remsysteem (Collision Mitigation Braking System)
 
Als er een aanrijding met een voertuig of een voetganger dreigt, waarschuwt het CMBS voor het gevaar en verlaagt het de snelheid om de ernst van de aanrijding te beperken.
Intelligente snelheidsbegrenzer
 
Combineert op slimme wijze de bestaande instelbare snelheids snelheidsbegrenzer met de verkeersbordherkenning om de topsnelheid automatisch af te stemmen op de maximaal toegestane snelheid die de verkeersbordherkenning waarneemt.
Verkeersbordherkenning
 
Het systeem voor verkeersbordherkenning herkent verkeersborden en geeft deze informatie weer op het scherm van de boordcomputer. Er kunnen twee verkeersborden tegelijkertijd worden weergegeven.
Waarschuwingssysteem verlaten rijbaan (LDW)
 
Als de auto van zijn rijstrook afwijkt zonder richting aan te geven, wordt u hoorbaar en zichtbaar gewaarschuwd, zodat u zich bewust wordt van de situatie.
Adaptieve snelheidsregelaar (ACC) met automatisch volgen bij lage snelheid
 
Deze functie handhaaft een ingestelde kruissnelheid en volgafstand ten opzichte van het voertuig ervoor. Als het gedetecteerde voertuig tot stilstand komt, brengt het systeem uw Jazz tot stilstand zonder dat u het rempedaal hoeft te bedienen. U hoeft alleen maar het gaspedaal in te drukken om opnieuw normaal te gaan rijden.
Rijstrookassistentie (LKAS)
 
Rijstrookassistentie helpt u in het midden van uw rijstrook te blijven. U hoeft minder stuurcorrecties uit te oefenen en dat rijdt een stuk meer ontspannen op de snelweg.

 Bel ons 03/488.34.15  of stuur een mail naar honda.theys.lier@skynet.be. Privacy statement