Maak een afspraak     Bel ons op 03/488.34.15   Nieuws  Over ons 

Meer dan het oog doet vermoeden


Een ruim interieur dat dankzij het ontwerp perfect in uw leven past.
 
De afmetingen van de nieuwe Jazz zijn behoorlijk misleidend. De nieuwe look is stoer en assertief aan de buitenkant, met een enorme hoeveelheid ruimte vanbinnen. Met de grootste interieurruimte in zijn klasse, waarvan de extreem flexibele Magic Seats deel uitmaken, combineert deze compacte auto functionaliteit met heel veel elegantie.
Het interieur is ontworpen met oog voor veelzijdigheid. Het biedt heel veel passagiersruimte, maar dat niet alleen. Doordat de stoelen op vele manieren kunnen worden aangepast en ingedeeld, ontstaat er ook een grote hoeveelheid bagageruimte en flexibiliteit.

Meester van de illusie


Ervaar het ruimtewonder.
 
De Honda Jazz heeft ongelooflijk veel been- en hoofdruimte. En wilt u nog meer ruimte, dan zijn onze baanbrekende Magic Seats snel op of neer te klappen. Zo is er altijd genoeg ruimte voor u en uw levensstijl.
 
 
Schoonheid vanbinnen
 
De afwerking van het interieur is kwalitatief hoogwaardig; het dashboard en de bedieningselementen voelen luxe aan. Wie plaatsneemt in een Jazz ervaart de kwaliteit van een hogere klasse.

Compact, praktich en een genot om in te rijden.

 
Motorisch is de Jazz voorzien van zuinige en efficiënte 1.3-liter benzine motor. Deze nieuw ontwikkelde motor levert 102 pk weet met zijn Earth Dreams Technology onder de nieuwste milieu testen nog steeds verbluffend te scoren.
 
De Jazz Dynamic-uitvoering, met een responsieve 1.5-liter i-VTEC-motor met een vermogen van 130 pk, is een energieke en levendige performer. Hij beloont u met een sportieve rijervaring die bij zijn opwindende nieuwe look past. Hij is alles wat u mag verwachten van de Honda Jazz. Een efficiënte auto in hart en nieren. 
Verfijnde sportieve lijnen
 
De Jazz Dynamic opnieuw ontworpen met aantrekkelijke extra's.
 
De LED-dagrijverlichting van de Jazz is ontworpen met oog voor vorm en functie en combineert prachtig met de carrosserielijn en de strakke vorm van de koplampen.

Jazz Dynamic

 
De nieuwe Jazz Dynamic is een echte blikvanger, van de voorbumper en grille tot en met de achterspoiler, en heeft een doelgerichte, gefocuste attitude.
 
 
Een fysieke verschijning
 
De Jazz Dynamic heeft een assertieve houding en is met de nieuwe sportieve 16 inch lichtmetalen velgen een zeer mooie verschijning.
 
 
Klaar op te gaan
 
De sportieve aard van Jazz Dynamic is duidelijk af te leiden uit de nieuwe vorm; u hoeft niet eens plaats te nemen achter het stuur om te zien dat het hier om een sportieve auto gaat.
 
De vorm van de achterbumper en de onderste voorgrille van de Dynamic-uitvoering is verfijnd met een subtiele rode accentlijn.
De Jazz Dynamic maakt echt een ander statement met deze lichtmetalen 16 inch velgen in de kleur Berlina black.

 Bel ons 03/488.34.15  of stuur een mail naar honda.theys.lier@skynet.be. Privacy statement