Maak een afspraak     Bel ons op 03/488.34.15   Nieuws  Over ons 
  • Honda HR-V

    Honda HR-V

    e:HEV Hybride

Een zelfopladende hybride waarmee u vooruitkomt

c2_r.png

 

De volledige hybride ervaring

Het opvallende voordeel van Honda's e:HEV systeem is dat onze volledige hybrides op stille elektrische energie kunnen rijden. Bij een "Mild hybride" is dat niet mogelijk. De HR-V is goed voor uitstekende elektrische prestaties en reële besparingen.

c2_r (1).png

 

Geen stopcontact nodig

Alle Honda e:HEV volledige hybrides laden zichzelf op door hun kenmerkend motor-generator principe én halen stroom uit regeneratief remmen. Er is dus geen netvoeding nodig en u bespaart tijd en moeite omdat u geen oplaadpunt moet installeren.

c2_r (2).png

 

Superefficiënt

De HR-V kan tot 740km* rijden met een volle tank en heeft een CO2-uitstoot van slechts 96g/km* zonder in te boeten aan comfort of prestaties. *HR-V NEDC 2.0 gegevens

c2_r (3).png

 

Gemoedsrust

De energie van de batterij voedt niet alleen de elektrische motoren om opvallende prestaties te leveren, maar verlaagt ook uw verbruikskosten. Ze wordt geleverd met een garantie van 5 jaar/100.000km*. *Afhankelijk van wat eerst komt.

Elektrische aandrijving

De elektrische aandrijving op energie uit de Lithium-ionbatterij levert een uiterst responsief en stil vermogen. De auto rijdt volledig elektrisch - wat een milde hybride niet kan. De elktrische aandrijving wordt meestal gebruikt voor lage snelheden en korte afstanden in de stad en om uit stilstand op te trekken.

Hybride aandrijving

In de hybride modus levert de benzinemotor energie aan de generatormotor, die eletriciteit voor de elektromotor produceert. De elektriciteit drijft de wielen aan en kan indien nodig de lithium-ionbatterij opladen. - dat is pas slim rijden.

Motoraandrijving

Een unieke functie van de hybride Honda's is dat bij hogere snelheden en langere afstanden de aandrijfmotor uitvalt, de koppeling actief wordt en de benzinemotor de wielen rechtstreeks aandrijft. De geavanceerde e:HEV-technologie kiest in alle omstandigheden de beste aandrijfmodus.

Regeneratief remmen

Regeneratief remmen slaat de energie op die normaal bij het vertragen verloren zou daan en gebruikt ze om via de aandrijfmotor de lithium- ionbatterij op te laden.

De details maken het verschil

Frisse luchtstroom

U en uw passagiers ademen altijd een gezonde lucht in tijdens het rijden. Ons nieuw luchtverversingssysteem creëert immers een frisse luchtstroom in de auto.

Zie wat u niet ziet

Wanner u achteruitrijdt in uw HR-V, geeft de achteruitrijcamera een groothoekbeeld van de zone achter de auto op het 9" scherm.

Extra zintuigen

De HR-V weet wanneer er regein in de lucht hangt en schakelt automatisch de ruitenwissers in. Hij is ook uitgerust met parkeersensoren voor en achter om vol vertrouwen te kunnen parkeren.

Comfortabel rijden

De hoogwaardige, half synthetisch lederen en stoffen zetels van de HR-V zijn afgewerkt met een uniek stikselpatroon. De voorzetels zijn bovendien verwarmd om u een extra comfort te geven.

Honda CONNECT

Als uw smartphone geconnecteerd is, geeft ons infotainmentsysteem, met Andriod AutoTM en Apple CarPlay, al uw apps weer op het 9" scherm. U hebt dan alleen een snelle blik nodig.

Wifi onderweg

Het lichte, ruime interieur van de HR-V is ook een *Wifi hotspot. U en uw passagiers kunnen dus overal geconnecteerd blijven.
*Extern "In car data" abbonement nodig.

 Bel ons 03/488.34.15  of stuur een mail naar honda.theys.lier@skynet.be. Privacy statement