Maak een afspraak     Bel ons op 03/488.34.15   Nieuws  Over ons 
Ontdek de Honda e !
De video is gemaakt tijdens een exclusieve avant-première bij ons in de toonzaal.
Hij heeft stijl

Waar technologie en rijplezier elkaar ontmoeten.

Een rustige, vloeiende en verfijnde rit met onmiddellijke acceleratie wanneer het nodig is. De Honda e combineert veel technologieën rond een speciaal gebouwd chassis. Alles wordt aangedreven door een krachtige elektrische motor die bediend wordt door de Single Pedal Control.


Maak uw keuze

Haal er het maximale uit of doe het rustig aan.

De Honda e heeft twee rijmodi. Normaal, voor een rustige rit door de stad, en Sport, voor meer responsiviteit, die ook de vering aanpast voor een betere besturing wanneer u sportief bochten neemt.

Wees veilig in de stad

 
Honda e wordt standaard geleverd met Honda SENSING, een geavanceerd veiligheidspack dat u en uw passagiers veilig op de weg houdt.
Rijstrookassistentie (LKAS)
 
Rijstrookassistentie helpt u in het midden van uw rijstrook te blijven. U hoeft minder stuurcorrecties uit te oefenen en dat rijdt een stuk meer ontspannen op de snelweg.
Rijwegassistentie (RDM)
 
Een op de voorruit bevestigde camera neemt waar of de wagen van de weg dreigt te geraken en maakt gebruik van elektronische stuurbekrachtiging om subtiele correcties toe te passen om uw wagen op de weg te houden. In bepaalde omstandigheden kan het systeem ook remdruk uitoefenen.
Waarschuwingssysteem verlaten rijbaan (LDW)
 
Als de auto van zijn rijstrook afwijkt zonder richting aan te geven, wordt u hoorbaar en zichtbaar gewaarschuwd, zodat u zich bewust wordt van de situatie.
Meldingssysteem voor vertrek van voorliggende auto
Waarschuwt u wanneer het voertuig voor u weer vertrekt. De Honda e laat u weten dat u verder kunt rijden.
Gasregeling om ongelukken te voorkomen
Dit voorkomt een plotselinge versnelling wanneer u in het verkeer achter auto's rijdt. De Honda e weet wanneer de auto voor u plotseling is gestopt. Bijvoorbeeld op een rotonde waar de bestuurde voor u van gedachten kan veranderen en remt.
Intelligente adaptieve snelheidsregeling (ACC)
 
Dit systeem detecteert wanneer een voertuig op een aangrenzende rijstrook voor u zal invoegen, om de snelheid van uw Honda e op voorhand aan te passen. Het helpt u ook de afstand tussen u en de wagen voor u te handhaven zodat u uw snelheid niet hoeft aan te passen.
Adaptieve snelheidsregelaar (ACC) met automatisch volgen bij lage snelheid
 
Deze functie handhaaft een ingestelde kruissnelheid en volgafstand ten opzichte van het voertuig ervoor. Als het gedetecteerde voertuig tot stilstand komt, brengt het systeem uw Honda e tot stilstand zonder dat u het rempedaal hoeft te bedienen. U hoeft alleen maar het gaspedaal in te drukken om opnieuw normaal te gaan rijden.
Verkeersbordherkenning
 
Het systeem voor verkeersbordherkenning herkent verkeersborden en geeft deze informatie weer op het scherm van de boordcomputer. Er kunnen twee verkeersborden tegelijkertijd worden weergegeven.
Intelligente snelheidsbegrenzer
 
Combineert op slimme wijze de bestaande instelbare snelheids-begrenzer met de verkeersbordherkenning om de topsnelheid automatisch af te stemmen op de maximaal toegestane snelheid die de verkeersbordherkenning waarneemt.
Botsing- en letselbeperkend remsysteem (Collision Mitigation Braking System)
 
Als er een aanrijding met een voertuig of een voetganger dreigt, waarschuwt het CMBS voor het gevaar en verlaagt het de snelheid om de ernst van de aanrijding te beperken.

Het menselijke element

De Honda e is de nieuwste creatie op basis van onze filosofie van op mensen gerichte technologie; U maakt er naadloos verbinding mee met geavanceerde, intelligente technologie.

De "My Honda+" -app

Blijf in contact

De manier waarop we leven, verandert snel naarmate we meer verbonden zijn met de buitenwereld. De Honda e past perfect bij uw manier van leven en met geavanceerde functionaliteit - dankzij de "My Honda+"-app op uw smartphone - is het alsof u de auto in uw broekzak hebt.

Opwarmen

Met de klimaatregeling op afstand kunt u de temperatuur in de auto vooraf instellen. Als u dus weet dat het morgenvroeg koud zal zijn, vraagt u de Honda e gewoon om de wagen 30 minuten op te warmen voor u thuis vertrekt. U krijgt altijd een warm welkom in uw auto.

Altijd veilig

U kunt een geometrische zone bepalen om de status van uw wagen te controleren via de app. Wanneer uw Honda e buiten deze zone komt, krijgt u een alarmsignaal.
Als u uw Honda e niet meteen vindt in een ingewikkelde parking, kan uw wagen uw aaandacht trekken via de afstandsclaxon.

Volledige leiding over de lading

U bepaalt zelf het meest geschikte moment om uw Honda e op te laden. Tijdens de daluren kan u bijvoorbeeld goedkoper opladen. Als u even wilt bijladen tijdens het winkelen, krijgt u een berricht van de app na het opladen of bij het bereiken van de door u ingestelde limiet. De app zorgt echt voor uw gemoedsrust omdat u altijd verbonden blijft met uw Honda e.

Smart toegang op afstand

De app bevat ook een digitale sleutel. Met deze handige afstandsbediening kan uw smartphone de traditionele sleutel vervangen om de Honda e te sluiten, te openen en te starten.

Slim spul

Wifi in de wagen is een van de opties dan de Honda e. U krijgt dan continue updates en hulp van de Honda Personal Assistant. Een smart systeem voor kunstmatige intelligentie (AI) waarmee u normale gesprekken kunt voeren. Het maakt gebruik van contextuele kennis om te leren hoe het u relevante online aanbevelingen kan geven op basis van uw specifieke vereisten.

Vooraf plannen

U kunt de coördinaten van een interessante locatie naar uw Honda e sturen voor u vertrekt. Via de app geeft u gewoon de gegevens van een bestemming aan de wagen. Uw Honda e slaat deze informatie op in zijn navigatiesysteem en de gegevens zijn beschikbaar als u wilt vertrekken.
Charge Yellow
Platinum White Pearl
Modern Steel Metallic
Crystal Blue Metallic
Crystal Black Pearl

 Bel ons 03/488.34.15  of stuur een mail naar honda.theys.lier@skynet.be. Privacy statement