Maak een afspraak     Bel ons op 03/488.34.15   Nieuws  Over ons 

Open ruimtes verkennen

 

Flexibel gebouwd voor optimaal comfort.
De CR-V is herontworpen met vloeiende lijnen die overal de aandacht trekken. We hebben een indrukwekkend interieur gecreëerd, waar u omringt wordt door een luxueus, open gevoel met voldoende beenruimte voor alle inzittenden. Zo wordt elke rit een waar genoegen. Als u bovendien extra ruimte nodig hebt voor grote, onhandige spullen, is de CR-V ook de perfecte keuze.

Duizelingwekkend vermogen

 
Gemaakt om avonturen te beleven.
Onze geavanceerde 1.5 VTEC Turbo- motor levert topprestaties via een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of 7- traps CVT automatische transmissie. In combinatie met het nieuwe chassis staat dit garant voor een behendige, sportieve rijervaring. De gloednieuwe CR-V brengt u naar uw bestemming met absolute finesse en optimaal comfort.

Voor een breder publiek

 
Onze nieuwe CR-V is verkrijgbaar met een nieuwe, geavanceerde hybride aandrijving.
's Werelds favoriete SUV is nu nog beter afgestemd op de hedendaagse rijomstandigheden, met een intelligente, erg geavanceerde hybride aandrijving. Waar ook u heen wilt, deze aandrijving garandeert een naadloze aangename rijervaring, met een combinatie van sportieve prestaties, zuinig brandstofverbruik en lage uitstoot.
Het glazen schuifdak haalt meer van buiten naar binnen tijdens het rijden.

Een goed gevoel

 
Een ervaring die u zeker niet wilt missen.
 
Geniet van ons soepele, lederen of zachte stoffen zetels, die u zeker een goed gevoel zullen geven. Een gevoel dat veiligheid en comfort uitstraalt. Bekijk dan het interieur van dichterbij, zodat de CR-V u al zijn andere geavanceerde snufjes kan onthullen.
 
Stijlvolle details
Opvallende details in het interieur, gemaakt van nieuwe, moderne materialen, acentueren functies zoals luchtroosters, stuurwielbekleding, deurgrepen en het paneel voor de klimaatregeling.
 
Comfortabele console
De veelzijdige middenconsole heeft drie standen. In de volledig geopende stand is er genoeg ruimte om één of twee grotere items in op te bergen.
De zetles op de tweede rij worden helemaal plat neergeklapt in één beweging, 60:40 gedeeld, voor nog meer laadmogelijkheden.
Ruimte in overvloed
De nieuwe CR-V behoudt zijn moeiteloze 'in één beweging' neerklapbare achterbank en biedt als optie ook een derde rij, met twee extra zetels, bij specifieke uitvoeringen. Wanneer ze niet gebruikt worden klappen de zetels netjes neer en verdwijnen ze in de vloer van de kofferruimte.

Bedieningselementen van topkwaliteit

 
Alles wat u nodig hebt, is binnen handbereik.
Om afleidingen te voorkomen tijdens het rijden, kunt u gewoon scrollen en de gewenste informatie selecteren zonder uw handen van het multifunctioneel stuurwiel af te halen.
op het TFT-kleurendisplay ziet de bestuurder alle essentiële informatie gewoon voor zich. Onze Driver Information Interface voorziet de bestuurder meteen van belangrijke gegevens.
 
Op het scherm
Bladeren door de Driver Information Interface is kinderspel met de op het stuurwiel gemonteerde duimknoppen of via spraakbesturing, met keuze uit tal van functies, waaronder: weergave van sms'en en e-mails, audio-informatie, contacten in telefoonboek, AWD-statud en zelfs intelligente onderhoudsinformatie over het voertuig.
 
Multifunctioneel stuurwiel
Naast de Driver Information Interface kunt u via de bedieningselementen op het stuurwiel nog andere functies activeren, zoals het geluidsvolume, Adaptive Cruise Control en Lane Keeping System. Bij de topuitvoering is het stuurwiel verwarmd, zodat uw handen lekker warm blijven bij winterse temperaturen.
Het head-up display met augmented reality projecteert belangrijke informatie, die de bestuurder kan bekijken zonder zijn ogen van de weg af te halen.

Blijf verbonden met Honda Connect

 
Dankzij het infotainmentsysteem zijn alle zaken waarvan u houdt, zoals favoriete muziek en uw vrienden, altijd binnen handbereik.
Het 7 inch grote aanraakscherm geeft u toegang tot alles wat u nodig hebt om verbonden te blijven.
Met gebruik van Bluethooth of USB hebt u toegang tot informatie en afspeellijsten op uw smartphone. U kunt ook de interface van uw telefoon - via Apple CarPlay of Android Auto - overzetten op het 7 inch grote aanraakscherm om toegang te verkrijgen tot apps waarmee u kunt bellen en berichten kunt versturen en ontvangen. 
 
Meer verbindingen
Met de voorgeïnstalleerde Aha- audiospeler met internetverbinding kunt u ook verbinding maken met uw favoriete muziekstations, podcasts en nieuwsdiensten.
Een snelle blik is alles wat u nodig hebt om een van de duidelijk weergegeven pictogrammen te selecteren.

Wendbaar en responsief

 
Het meest verfijnde chassis dat ooit gemaakt werd voor de CR-V.
 
De nieuwe CR-V is ontworpen voor optimaal rijcomfort, met aanzienlijk minder lawaai en trillingen, voor een sportieve, aangename rijervaring tijdens elke rit.
 
Tractie en grip
Het lichtere, stevigere chassis, in combinatie met de gloednieuwe wielophanging en de recentste technologie van Honda voor aandrijving op alle wielen - 'Real Time AWD' met Intelligent Control System - garanderen dat de CR-V beter presteert op elk terrein.
Real Time AWD controleert de aandrijving constant en past deze aan wanneer de banden weinig grip hebben, voor meer responsieve prestaties, zoals op een steile helling.

Turbo vermogen

 
Sportieve prestaties, toonaangevend vermogen en uitstekend laag verbruik.
 
Onze responsieve, zuinige VTEC Turbo- motor, met 173 pk of 193 pk, bestaat grotendeels uit lichte componenten en helpt, on combinatie met innovatieve technologieën voor minder wrijving, het brandstofverbruik te optimaliseren.

Krachtige prestraties onder controle

 

Agile Handling Assist van Honda is Speciaal afgestemd op het wegdek en de rijstijl op Europese wegen.
Het systeem controleert de aandrijving naar de wielen en biedt u subtiele en stabiele stuurassistentie in de bochten, bij lage en hoge snelheden.
 
Vlotte respons
Onze nieuwe CVT automatische transmissie produceert een direct en verbonden gevoel wanneer u gas geeft . Deze transmissie is voorzien van de functie vroeg terugschakelen tijdens het remmen, wat vertraging herkent en remt op de motor wanneer u bergaf rijdt. Deze unieke functie van Honda houdt het motortoerental daarentegen hoog wanneer u even moet vertragen en dan weer snel optrekken, zoals bij het inhalen.
De nieuwe CR-V is gebouwd op een chassis dat het perfecte evenwicht biedt tussen een aangename rijervaring en superieur rijcomfort.

 Bel ons 03/488.34.15  of stuur een mail naar honda.theys.lier@skynet.be. Privacy statement