Nieuws

 

Theys Lier in een nieuw kleedje

Onze service en kennis wordt u voortaan aangeboden vanuit onze vernieuwde garage. De bestaande showroom en werkplaats werden eind 2017 volledig gerenoveerd. Naast schilder- en vloerwerken werd er ook airconditioning en een aangename wachtruimte voorzien. Alle aanpassingen werden uitgevoerd conform de regelgeving van Honda Europe om u nog beter tot dienst te zijn.

 

U bent van harte welkom om onze vernieuwde garage te komen ontdekken!

 

Geen tijd om de vernieuwingen te komen ontdekken?

 

Ontdek onze toonzaal hieronder met een 360° tour op Google maps. (klik op de foto)

 

 


Lees hier meer over de drijfveer van Honda Theys Lier!

Of ben je op zoek naar een interessante aanbieding, bekijk onze promoties in onderstaand artikel! 

 


 

320 paarden in "een" koets

 

De nieuwe Civic Type R staat nu bij ons in de showroom. Hij is helemaal ontworpen, waarbij elk onderdeel gemaakt en getest is met slechts één doel: u de beste rijsensaties ooit te bieden.

 

Onder de motorkap ligt een 2.0 liter V-TEC turbomotor goed voor 320Pk-400Nm. Dit in combinatie met een steengoed onderstel maakt dat de Civic Type R een nieuwe recordtijd op de Nürburgring  gevestigd heeft. Zo is hij de snelst voorwiel aangedreven voertuig op dit moment!

 

Beschikbaar in:

 

2 versies: "Standaard" en "GT"

 

6 kleuren: Championship White, Cristal Black, Polished Metal, Briliant Sporty Blue, Sonic Grey en Rally Red.

 

De Civic Type R is reeds beschikbaar vanaf €36.200

 

Voor meer informatie contacteer ons

 


Nieuwe Honda civic sedan

Nu bij ons in de showroom.

Met de 4-deurs Civic creëerden we een wagen waar ultiem rijplezier, veiligheid en een sportief en dynamisch rijgedrag hand in hand gaan. Zo zetten zijn messcherpe aerodynamische lijnen zijn gedurfde nieuwe vorm kracht bij. De Civic is rijkelijk uitgerust met designaccenten, handige technologieën, de meest standaard geavanceerde veiligheidssystemen en het nieuwe infotainmentsysteem. Zo is in de Civic standaard adaptieve cruisecontrole en Lane keeping assist geïmplementeerd.

 

Voor meer informatie contacteer ons.

 


 

40jaar evolutie

Honda lanceerde de eerste generatie Civic ruim 40jaar geleden. Nu 2017 heeft Honda de 10de generatie Civic wereldwijd voorgesteld. Bij ons staan zowel de eerste als de tiende generatie zij aan zij in de toonzaal.

 

Kom hem snel ontdekken, we hebben meerdere uitvoeringen in voorraad.

 

Contacteer ons voor meer informatie.

 


Honda en honderd miljoen

 

Honda startte met het bouwen van auto's in 1963, met de T360 en de S500. Nu heeft Honda al 100.000.000 wagens geproduceerd. Stuk voor stuk hebben de wagens mee gebouwd aan de reputatie zoals we Honda nu kennen. Als een Kwaliteitsvol en sportief product toereikend voor ieder van ons. 

 

Dank aan allen die mee gewerkt hebben om deze mijlpaal te bereiken! Bedankt voor het grenzeloos vertrouwen!

 

Wij zijn blij dat we al 24 jaar deel mogen uitmaken van de Honda-familie.

 

 


in de showroom:

HR-V en Jazz

De nieuwe Honda HR-V en nieuwe Honda Jazz is nu bij ons m te bezichtigen!

 

Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien te worden; Hij past zich bovendien qua ruimte en flexibiliteit zoals een kameleon volledig aan uw levensstijl aan. Zo werd op een intelligente manier heel wat ruimte gecreëerd dankzij de Magic Seats en biedt de HR-V een kofferinhoud van 453 tot zelfs 1.026 liter wanneer de zetels neergeklapt zijn. Dankzij het nieuwe Honda Connect audio- en informatiesysteem blijft u daarenboven steeds verbonden met uw favoriete muziek, uw vrienden en nog veel meer.

 

De HR-V is voorzien van een Earth Dreams Technology krachtbron, waar keuze is uit een 1.5 i-VTEC en een 1.6 I-DTEC standaard gekoppeld aan een manuele 6-versnellingsbak of een optionele CVT versnellingsbak*. De 1.5 i-VTEC benzinemotor is een nieuw ontwikkelde motor waarbij de brandstof rechtstreeks in de verbrandingskamer wordt geïnjecteerd. Zo gaat deze motor efficiënter om met de ingespoten brandstof.

 

1.5 i-VTEC (benzine) heeft een vermogen van 130Pk.

1.6 I-DTEC (diesel) beschikt over 120Pk en 300Nm koppel.

 

*De CVT versnellingsbak enkel mogelijk bij de 1.5 benzine versie.

 

HONDA JAZZ 

Meer dan een kleine stadswagen!

 

De nieuwe Jazz is op een zeer stijlvolle manier verfijnd om u het leven makkelijker te maken. Dankzij haar langere en lichtere design alsook de veelzijdigheid van de Magic Seats wordt namelijk heel wat ruimte gecreëerd. De Jazz werd bovendien rijkelijk uitgerust met heel wat praktische, esthetische en veiligheidsopties die u meer rijplezier en comfort garanderen. Zo houdt u het City Brake Active System langzaam rijdend verkeer voor u in de gaten zodat het u kan waarschuwen voor eventuele botsingen. Daarenboven zorgt het Honda Connnect audio- en informatiesysteem ervoor dat u altijd en overal verbonden blijft.

 

De Jazz put zijn kracht uit een nieuw ontwikkelde 1.3 i-VTEC motor goed voor 102 Pk. Deze motor werd voorzien van Honda's Earth Dreams Technology waar men een zo laag mogelijk brandstofverbruik en beperkte schadelijke uitstoot tracht na te streven.

 

Voor meer informatie kom eens langs of contacteer ons (klik hier)

 


Civic Type R MY2016

De nieuwe Honda Civic Type R is bij ons in de showroom te bezichtigen!

 

 

De Civic Type R is een echte racewagen voor de weg, die dankzij de racekennis van Honda nog feller, sneller en sterker is dan voorheen. Met haar 2.0 i-VTEC Turbomotor goed voor 310 Pk en een topsnelheid van 270 km/u, krijgt u een ongeziene kracht, vermogen en koppel in een compacte sportwagen. Uw hart zal nog sneller slaan als we er bij vermelden dat de Type R in 5,7 seconden naar 100 km/u gaat.

 

Dankzij het intelligente design heeft de Type R overigens een beter wegligging. Boven dien is de wagen compleet uitgerust met o.a. het Honda Connect systeem en kan u hem aan de hand van tal van opties een persoonlijke toets geven. Daarnaast heeft Honda ook aan de veiligheid gedacht, er is de mogelijkheid om tal van systemen zoals het "City Brake systeem", verkeersbord herkenning, ... op de wagen te verkrijgen.

 

Er is reeds een Type R verkrijgbaar vanaf €34.500 (catalogusprijs)

 

Voor meer informatie kom eens langs of contacteer ons (klik hier)

 

Honda CR-V 9-traps Automaat

 

Het gaat hier om een nieuwe ontwikkeling in Honda's "Earth Dreams Technology".

 

Hierbij heeft Honda een 1.6 i-DTEC motor op de markt gebracht met 160Pk en 350Nm koppel. Dit wordt verkregen door het toepassen van bi- turbo's. De motor kan gecombineerd worden met een manuele 6-versnellingsbak of een 9-traps automatische versnellingsbak.

 

 

Lees meer

 

THEYS lier

03 488 34 15

03 488 34 16

Mechelsesteenweg 274
           2500 LierVergroot kaart Theys-Lier